Wettelijk geregistreerd en authentiek.

Rijbewijs kopen, Koop Rijbewijs Online

VEEL GESTELDE VRAGEN

Belgisch Rijbewijs Kopen

Al het rijbewijs dat wij verzorgen kosten tussen praktijk en service tussen € 760 en maximaal € 2100. De kosten variëren naargelang het type rijbewijs dat nodig is en in het bijzonder naar de Bestuurder en het CBR en RDW voor nederland en de gemeente voor België waar u moet zich registreren. In zeldzame gevallen kan dit meer kosten dan het bovengenoemde plafond. Koop online Geverifieerd Nederlands und belgisch rijbewijs kopen
Het rijbewijs wordt over het algemeen afgegeven binnen twee weken na het aanvragen van de service en het verifiëren van de betaling, door een hoge prioriteit van levering te selecteren via het formulier. U kunt de vergunning binnen 7 werkdagen aanvragen. Dit resulteert in een forse stijging van de totaalprijs.

 

De service vereist vooruitbetaling omdat training, oogonderzoeken, examengelden, rijlessengidsen moeten worden geregistreerd (met onjuiste data natuurlijk) en we kunnen deze kosten niet op onze kosten dekken. dus neem a.u.b. geen contact met ons op om betaling na levering aan te vragen. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, moet u de betaling uitvoeren.

 

De licentie wordt aangetekend verzonden (levertijd 1 à 2 dagen) naar het adres vermeld op het aanvraagformulier. U wordt ook gevolgd om de status van uw zending te controleren.

Wanneer we uw document verzenden, sturen we u ook een verificatieschijf, een telefoonnummer en een link naar een database die u gebruikt om de authenticiteit van het document te verifiëren. Met de verificatieschijf kunt u alle informatie bekijken die is opgeslagen in het vermeende databasesysteem. Als u uw informatie in het systeem ziet, betekent dit dat uw document een echt document is. U moet het document dus legaal gebruiken.

We gebruiken alleen zeer veilige en niet-traceerbare betaalmethoden voor de veiligheid van onze en onze klanten, de betaling die we het meest gebruiken en via cryptocurrency, bijvoorbeeld Bitcoin. U kunt ook een bankoverschrijving doen. Western Union en Money Gran worden hier ook geaccepteerd.
Het rijbewijs is geregistreerd bij het CBR, RDW en de gemeente
Om deze reden gebruiken we betalings- en contactmethoden om de vertrouwelijkheid van de klant en maximale vertrouwelijkheid te behouden.

U kunt een nederlands und Belgisch rijbewijs kopen voor alle landen in de EU-ZONE

Om een ​​rijbewijs op deze site te bestellen, hoeft u alleen maar het onderstaande formulier in te vullen of op de contactpagina waar u uw e-mailadres, uw land en het document dat u wilt kopen, in dit geval het rijbewijs, invult.

U kunt ook contact met ons opnemen via WhatsApp kopen door op de WhatsApp-knop onderaan het scherm te klikken. Neem dan contact op met een lid van ons team om te volgen, of voor de persoonlijke informatie die op het document is vastgelegd.

Geregisteerd Rijbewijs Kopen
koop uw rijbewijs
Open chat
Hallo
Kunnen wij u helpen?